Hjelp vinteren er på vei

Hei jeg heter sasha, jeg er en valp som blei funnet på gata me min mor ketty å de andre søsknene mine. Vi ble funnet å frakta til en stor hundegård me mange andre hunder i. Vi har fått mat å stell og d vi trenger. Min mor er dobermann å pappa vet vi ikke. Jeg er som valper flest å vil leke å ha en familie som er gla i meg.

No har d seg sånn at jeg holder til i hundegården i Bosnia. Å her blir d også vinter, den nærme seg me stormskritt. Den er lang å utrulig kald. Jeg vil helst slippe å møte den  siden vi bor ute og d er ikke bare bare å holde seg varm. Er jo ei lita frøken så frys nok enkelt. 

Jeg søke drømme hjemmet, å kanskje er d deg..? 

Hjelp meg med å finne et hjem før vinteren kommer er du snill ❤️

Mer info om meg eller om adopsjon kontakt støtt gatehunder i Bosnia på Facebook. 

Min lille historie

Hei mitt navn e ketty. Æ e en dobermann, alder vet vi ikke siden æ blei funnet dumpa ute på gata av mine tidligere eiere. Grunnen var nok siden æ hadde fått valper så de dumpa oss alle. Men til tross alt d trasige så blei vi funnet å tatt hånd om av englene me navn støtt gatehunder i Bosnia. Valpene mine å æ har blitt tatt hånd om i deres hundegård. Både æ å valpene mine søker nå drømmehjemmet helst før den harde tøffe vinteren kommer. Om du vil vite mer om mæi eller kanskje du vil adoptere mæi, så kontakt støtt gatehunder i Bosnia på Facebook ❤️🐶❤️

 

 

Girlpower


                                 Bosnia har mange fine jenter som er klare til å få et nytt hjem og nye eiere, de har vært altfor lenge i skyggene og ønsker å være det nye hovedpunktet i en familien.

Alle har en super personlighet og mye kjærlighet i seg om du tar godt vare på dem, og de kan bli din nye bestevenn. De er klare og har puttet på seg stor sjarmen, for dem er dette sjansen til å bli elsket og tatt vare på. Så ta en liten titt på god jentene og gi dem en sjanse, for det fortjener de.

 

 


 

Hei du, du fra Bergen!!!


Dyrebeskyttelsen Bergen og Hordaland har en innsamling av utstyr og mat til gatehunder i Bosnia. De har organisert en bil som skal frakte ned donasjoner til hundegården i Bosnia. Om du holder til i Bergen å ønsker å være me å bidra så tar de imot alt av utstyr, tørrfôr (ikke våt fôr ), godis, underlag/ liggeunderlag, senger, leker og sammenleggbare bur. 

Hundegården har også Daglige rutiner av renhold som  vasking av skåler, isolat, hundehus og telt 2 ganger dagelig. Så da går d mye av hansker og svamper Som også er fine donasjoner. 

Dette er ting du kan kjøpe inn å donere eller kanskje du har liggende noe som du kunne tenkt å donere bort. Gavene må senest være levert 7. Oktober kl 1200. 
Donasjoner kan leveres hverdager mellom 17-18

Adresse for levering: 

Bekkjarvikveien 1 
5114 Tertnes 

Link: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1518271308230539&id=125474334176917

 

 

Please se mæi

D er bra mange valper som blir dumpa. Søte små som ikke klare sæi sjøl i d hele tatt. Noen me sin mor å andre som dessverre ikke får d engang. Valpene som de har funnet vokser fort til, å er blitt gamle nok til å adopteres bort. Hær er noen av valpene som nå søker drømmehjemmet. 

Kontakt støtt gatehunder i Bosnia på Facebook om interesse 🐶❤️🐶💙🐶

 

 

 

Gutta boys 💙

Hær e en gjeng me hærlige gutter som venter å venter på at noen ska adoptere dæm. De som alle andre ønsker sæi noen som er gla i dæm. Å som kan behandle dæm som de prinsene de er. De fortjener kun d beste💙💙💙

Om du ser etter en gutt å skjemme bort så hadde disse vært mer en takknemlig for d 🐶🚹💙

Ønsker du å adoptere noen av disse guttene, eller vil ha mer info så kontakt støtt gatehunder i Bosnia på Facebook. De har også mange andre hunder som også treng et hjæm. 💙

 

                                

                                 

                                

Min lille verden <3

Det finnes mange organisasjoner som er like villig til å hjelpe hundene som trenger det, vi har organisasjonen NSRS- New Start Rescue Spain, som har mange erfarne folk som er like ivrige til å hjelpe. Hundene blir tatt inn uansett hvordan tilstand dem er i, der får de stell og de nødvendige vaksinene de trenger.

Etter de har blitt kjekket blir de plassert i kennel til de blir adoptert, hundene blir ikke puttet i et bur men plassert etter størrelse og temperament i store innhegninger. Hundene blir godt tatt vare på av alle, de blir følgt opp av veterinærer både når de kommer og når de blir adoptert.

Organisasjonen har ikke støtte fra staten og bruker penger de får fra sponsorer, donasjoner, frivillig arbeid og adopsjons gebyret dekker veterinærutgiftene. Resten av pengene de får går til maten, vedlikehold av kennelen, utstyr og eventuelle ekstra veterinærutgiftene. Om du har lyst til å møte hundene kan du dra på besøk for å kjekke hvordan de har det, eller om du har lyst til å adoptere din egen hund er du mer enn velkommen.

 

 

Do it for the dogs ❤️

For å kunne hjelpe så mange hunder som mulig så har pænga en go del å si, Omtrent alt å si egentlig. Ikke så mye man får gjort om man ikke har pængene til d...  

D e som oftest pængene som e problemet. For dessverre så e d blitt sånn at alt koster. Pænger e alltid lett å bruke å går fort men e nok ikke like lett å få tak i dessverre 😔 Å dær e d nok mange som kjenne sæi igjen i 🙈🙈

En innsamlings side som hete spleis, e ei side som man kan sette over pænger til f.eks organisasjoner. Æ syns d e en super måte å samle inn pænger på som ska gå til en go sak. Dær kan du selv velge beløpet du vil donere. Å ikke bare d men du kan også følge me dæm til en vær tid kor mye de har fått inn. De velger selv hvor lang fristen på innsamlingen skal være. Å så e d bare å håpe på at så mange som mulig vil hjelpe me noen kroner. Alt teller, både store å småe summer settes pris på. For vær ei krone teller.

Hær e 2 spleis innsamlinger du kan sjekke ut.🐶❤️🐶❤️🐶

 

https://www.spleis.no/project/15144

https://www.spleis.no/project/15377

Kanskje du vil ha mæi??

D er stadig nye gatehunder som er ute etter nye hjæm. Hos en familie dær de blir tatt vare på å får d de trenger. D er hunder for en vær smak. Store å små. Om du e på tanken til å skaffe dæi en hund, eller en til i flokken så koffer ikke vurdere å adoptere en gatehund i stede. En som aldri har hatt et ordentlig hjæm, eller fått smake på ka ordentlig kjærlighet er for noe.

Gatehunder er hunder som har opplevd mange triste ting, men d vil ikke si at de er ødelagte hunder for det om. Næi tvert imot! Dæm pleie faktisk å være de bæste hundene. Koffer?? Jo fordi dette er hunder som blir å sette mest pris på d du gir dæm. De har hatt d så mye værre. Å tru mæi, selv om de er bare hunder så glemmer de d aldri. 

Ikke bare vil hunden ha d godt, men den vil komme til å gi så mye mer tilbake av både kjærlighet å takknemlighet. Me å adoptere en gatehund så vil du redde 2 liv. Den ene er hunden du adopterer å den andre er hunder som får dennes plass i hundegården ❤️ 

Legger me noen bilder av noen herlige hunder som gjærne ønsker sæi et drømmehjem. Kanskje  er du den som kan gi en av dæm et godt liv. 

Om du ønsker å adoptere noen av disse hundene så kontakt støtt gatehunder i Bosnia på Facebook, Om mer info å framgangsmåte for adopsjon. For d er dær disse hundene holder til 🐶

D er flere hunder på deres side så stikk gjærne inn å se på fler om du vil  ❤️🐶❤️

Hunder i nød!!!!

Har kommet over en organisasjon som heter støtt gatehunder i Bosnia. Dette er en organisasjon som har bygd en hundegård i Bosnia, for de hjemløse gatehundene. Alt fra løshunder som har bodd på gata, til hunder å valper som er dumpa av eierene sine på de mest groteske måtene man kan tænke sæi. Helt utrulig kor mange tragiske skjebner som de finner rundt omkring dumpa på søpla å i gatene... 

Alt fra mor me valper til voksne hunder å valper alene. Valper blir funnet i en trang liten bøtte me lokk dær den er forseglet me tau og dumpa rundt i skogen å på søppel dynga. At d finnes sånne fæle folk rundt i værden som klare å leve me sæi sjøl etterpå, d skjønne faen ikke æ. Utsultede hunder som er så tynne at du kan se beinene overalt på kroppen, d e et fælt syn syns no æ å sånn vil æ ikke ha d om man kan jøre noe me d. 

Jobben dæm jør i hundegården e bare helt fantastisk. Helt gratis å frivillig står dæm på for hundene. Dæm bruke sin egen fritid på å hjelpe så mange hunder de kan. Å i hundegården e d over 100 hunder så kan tænke mæi d e en del jobb. Disse hundene har de funnet å tatt sæi av. Hundene får både mat, vann, husly, medisin, veterinær hjelp osv...  

Alle pengene de får inn går til hundene ❤️

De har tilome egne hundepassere som er dær vær dag å stelle, ordne og passe på hundene. Etterkvert som hundene er klar så adopterer de bort hunder til fine gode hjæm rundt overalt i Norge, Sverige, Danmark osv... så hundene kan starte et nytt å bedre liv, for de fortjener d så inderlig!!!!!

Men alt dette koster penger. Mat, dyrlege, sterilisering, vedlikehold osv.. alt koster. Derfor er d så viktig å hjelpe dæm me d man kan bistå med selv om d ikke er så mye, alt teller. D e så trist at d er så få som vet om denne organisasjonen å at den finnes. Støtt gatehunder i Bosnia e virkelig værdt å sjekke ut. De har en Facebook side som de dagelig legger ut info å aktivitet fra hundegården. Så ta dæi en liten titt 🐶🐶

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Kategorier

Arkiv

hits